Skip to main content

Please Select Your Country/Language Preferences

Print

Tankverwarming

Het opslaan van temperatuurgevoelige vloeistoffen is een delicate maar essentiële industriële activiteit. Producten kunnen bevriezen of stollen met onherstelbare schade tot gevolg. In dergelijke gevallen, moet een tankverwarmingssysteem worden overwogen.

Een voor elke tank een oplossing

nVent RAYCHEM industriële tankverwarmingsystemen houden kritische vloeistoffen op de juiste temperatuur, en garanderen een optimale veiligheid, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie.

Toepassingen: opslag van water, ammoniak, olie, fenol, hars, gesmolten zout, …

Flexibel ontwerp

nVent RAYCHEM systemen zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. We bieden een breed scala aan verwarmingstechnologieën, met lange circuitlengtes, hoge chemische bestendigheid, hoge behoud-temperaturen en wattage-dichtheden. Onze geavanceerde besturingen laten toe om een verwarmingssysteem te ontwerpen met een variabel uitgangsvermogen in functie van de benodigde temperatuur. Zo kunnen verschillende vloeistoffen in dezelfde tankinstallaties opgeslagen worden. Operators van tankterminals kunnen vertrouwen op data-integratie voor real-time opvolging en bijsturing indien nodig.

 

Meer hierover