Skip to main content

Please Select Your Country/Language Preferences

Print

Temperaturvedligeholdelse af tanke

Opbevaring af følsomme industrielle væsker er en delikat, men vital operation for industrielle miljøer. Når dette ikke håndteres korrekt, kan produkter fryse eller størkne, hvilket resulterer i uoprettelig skade. I visse tilfælde, hvor tankisolering ikke kan garantere tilstrækkelig beskyttelse, bør en tankvarmesporinstallation overvejes.

En løsning til enhver tank

nVent RAYCHEM industrielle tankopvarmningsløsninger opbevarer industrielle væsker ved den rigtige temperatur og minimerer energiforbruget, uanset kravene til opretholdelse af temperatur. Sikkerhed, pålidelighed og energieffektivitet garanteret.

Typiske tankopvarmningsapplikationer inkluderer:

• Frostbeskyttelse af væsker med lav/medium viskositet (f.eks. vand, ammoniak)

• Oprethold temperaturen på væsker med medium/høj viskositet (f.eks. olier, phenol, harpikser, smeltet salt)

• Forhindre krystallisation af kaustisk soda

• Undgå kondensering af flyveaske i koniske siloer

Fleksibelt design

nVent RAYCHEM tank varmespor installationer er nemme at installere og vedligeholde. Vi tilbyder en bred vifte af varmeteknologier med lange kredsløbslængder, høj kemikalieresistens, høje vedligeholdelsestemperaturer og watt-tætheder. Vores avancerede kontrol- og overvågningsløsninger giver os mulighed for at designe fleksible systemer med variabel effekt og opretholde temperaturer. Tankterminaloperatører kan stole på dataintegration og overvåge energiforbruget i realtid for at få mest muligt ud af systemet.

Læs mere